SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurt’un Play-Off Hesabi!

Düzyurt’un Play-Off Hesabi!

20 Aralık 2017 Çarşamba - 11:55




Başkan Yardımcısı Celal Bayram, “İlk yarıda hedefimizin bir tık gerisinde olmamıza rağmen ikinci yarıda ligi istediğimiz seviyede bitireceğiz” dedi.





Baysal İnşaat Düzyurtspor Başkan Yardımcısı Celal Bayram, ikinci yarıda istedikleri hedefe ulaşacak güçte olduklarını ifade etti. İlk yarıyı düşündükleri seviyenin gerisinde kapattıklarını belirten Bayram, “Düşündüğümüz yerin bir tık altındayız. Son iki maçımız istediğimiz gibi geçmedi. Son iki maçımızı kaybetmemizde sakat ve cezalı oyuncularımızın fazla oluşu etkili oldu” dedi.

Genç oyunculardan kurulu bir ekiplerinin bulunduğunu belirten Başkan Yardımcısı Bayram, “Genel olarak oyuncularımızın mücadelesinden memnunuz. Oyuncularımız tecrübe kazandıkça çok daha iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyoruz. Hedefimiz play-off’a kalmak. İkinci yarıda sergileyeceğimiz futbol ve alacağımız sonuçlarla bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap