SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtun eli kolu bağlı

Düzyurtun eli kolu bağlı

26 Haziran 2016 Pazar - 11:15




Turuncu-Yeşilliler iç transferde Samet ve Reha ile anlaşmaya varamazken dış transferde yüksek ücretlerle karşı karşıya kaldı





Birlik Nakliyat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, dış transferde teklif yaptıkları isimlerin yüksek ücretler istediğini belirtirken, bu oyuncularda beklemeye geçtiklerini söyledi. Ortakudaş, “Dış transferde almak istediğimiz 2-3 oyuncu var. Ama ilgilendiğimiz oyuncular çok yüksek ücretler istiyorlar. Kulüp olarak da bu ücretleri ödememiz mümkün değil. Bu nedenle belli bir müddet dış transfer için bekleyeceğiz” dedi. Dış transferde orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapacaklarını bildiren Ortakudaş, “İç transferde Samet Aydın ve Reha Kurt dışında diğerleriyle anlaştık. Bu iki oyuncuya da bir iki gün daha düşünmeleri için süre verdik. Eğer yine anlaşma sağlanmazsa bu oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Dış transferde bu kez Reha ve Samet’in de yerlerine oyuncular bakacağız. Bu iki oyuncuyla ilgili karar önümüzdeki hatfa başında belli olur” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap