SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor tırpan vuracak

Düzyurtspor tırpan vuracak

23 Temmuz 2016 Cumartesi - 21:12




Turuncu-Yeşilliler ikinci etap kampı öncesinde kadrosunda daralmaya gideceği ifade edildi.





Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Nevşehir kampı öncesinde kadroda azalmaya gideceği öğrenildi. Hem iç transferde hem de dış transferde kadrosuna takviye yapan Turuncu-Yeşilliler amatör kulüplerden kadrosuna  dahil ettiği isimler hakkında kararını Nevşehir kampı öncesinde vereceği ifade edildi.

Asbaşkan Turgay Genç, “Takımımız amatör takımlardan taramış olduğumuz oyuncularla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. 7-8 genç arkadaş takımımızla çalışıyor. Nevşehir kampına giderken bu seçtiğiniz oyunculardan takıma faydalı olabilecek olanlar kalacak diğer arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Takım içinde bir eleme yoluna gideceğiz” diye konuştu.

Acele etmiyoruz

Birlik Nakliyat Düzyurtspor genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir ekiple yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken stoper ve önlibero arayışlarını sürdürüyor. Turuncu-Yeişilli ekibin Asbaşkanı Turgay Genç, “Stoper ve önlibero konusunda hocamızın bir isteği var. Bu anlamda da çalışmalarımız devam ediyor. Ancak acelemiz yok. İnşallah eksiksiz ve bomba bir ekip yaratacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap