SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor kendine gelecek

Düzyurtspor kendine gelecek

17 Ekim 2015 Cumartesi - 00:35




Turuncu-Yeşilliler güçlü Kızılcabölük engelini kayıpsız geçerek hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de zirve yarışını sürdürmek istiyor.





Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da gözler Kızılcabölükspor ile deplasmanda oynanacak maça çevrilirken Asbaşkan Turgay Genç, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade etti. Genç, “Lige hedeflerimiz doğrultusunda beklentilerimize uygun başlangıç yapamadık. Özellikle deplasmanlarda 2 kez farklı mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yarattık” dedi. Genç, “Lig çok uzun bir maraton. Lige verilen arada takımımızı toparlayıp iyi motive ettik. Rakibimiz, evinde gol dahi yemeyen, dirençli bir takım. Deplasmanda ilk galibiyetimizi bu maçla almak hedefindeyiz. Bunu yapabilecek kapasite futbolcu arkadaşlarımızda fazlasıyla var. Kızılcabölük deplasmanından ilk galibiyetimizi alarak kendimize gelmeyi arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap