SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor kayıp istemiyor

Düzyurtspor kayıp istemiyor

23 Ekim 2015 Cuma - 00:12




Turuncu-Yeşilli ekibin Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, “Zor bir müsabaka olacak. Ancak istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp müsabakadan üç puanla ayrıla





Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet serisi yakalamak istediklerini istediklerini söyledi. Ortakudaş, bu hafta sahalarında ligde inişli çıkışlı performans sergileyen bir ekibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Kırıkhanspor oynadığı son maçı kaybetti, biz ise kazandık. Şartlarını zorlayacaklardır ama biz evimizde kayıp yaşamamalıyız" dedi. Ligdeki kötü gidişatlarına son vermek için ilk adımı önceki hafta attıklarını dile getiren Ortakudaş, "6 oyuncumuzun hasta olduğu zamanlar yaşadık ve bu durum saha sonuçlarına da yansımıştı. Maça onlarsız hazırlanmıştık. Bu durumdan olumsuz etkilenmiştik. Şimdi, daha iyi ve güçlüyüz. Kayıplarımızın tümünü telafi etmenin peşinde olacağız. Kırıkhan maçını kazanıp, üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap