SON DAKİKA



Haber > Spor > Durica da bitiyor

Durica da bitiyor

22 Temmuz 2016 Cuma - 09:43




Başkan Usta, “İki oyuncu için buradayız. Bero tamam. İnşallah diğeri de bitecek” diyerek bonservisi elinde olan tecrübeli stoperin işini de bitirmek ü





Trabzonspor, Ramil Sheydaev ve Matus Bero’dan sonra üçüncü transferinde de sona geldi. Bordo-Mavililer Bero’dan sonra bir başka Slovak oyuncu olan Jan Durica ile prensipte anlaştı. Slovakya kampı sırasında teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapan 34 yaşındaki tecrübeli stoper, Slovakya’da bulunan Başkan Muharrem Usta ile de bir görüşme yaptı. Bonservisi elinde bulunan oyuncuyla anlaşmaya varan Usta, sosyal medya üzerinden müjdeyi verdi. Matus Bero ile fotoğrafını paylaşan Usta, “Hedefimizdeki iki oyuncu için buradayız. Bero tamam. İnşallah diğeri de bitecek” dedi. Daha önce yaptığı açıklamada, “Savunmaya yapacağımız takviye beklenenden biraz daha yaşlı ve tecrübeli olabilir” diyen Usta’nın Durica ile yaptığı görüşme öncesi Ersun Yanal’ın da oyuncunun alınması yönünde bir rapor sunduğu ifade edildi. Bu arada Başkan Usta, “Bu senenin takım kimyası, çok sayıda kaliteli gençle az sayıdaki tecrübelilerden oluşacaktır. Ortak kararla hedef oyuncular için buradayız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap