SON DAKİKA



Haber > Spor > Dünya yıldızı Lionel Messi yeniden Barcelona’da; İşte dünyanın konuştuğu anlaşma

Dünya yıldızı Lionel Messi yeniden Barcelona’da; İşte dünyanın konuştuğu anlaşma

30 Eylül 2022 Cuma - 11:33




2021 yazında 21 yıllık serüvenin ardından Paris Saint Germain transfer olan yıldız futbolcu Lionel Messi yeniden Barcelona’da. Herkesin merak ettiği detaylar haberimizde…





Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ile ilgili dünyayına şaşkına çeviren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Herkesin bildiği üzere Fransız basını, Messi'nin PSG'deki yıllık maaşının, vergiler sonrası yaklaşık 35 milyon Euro olduğunu iddia etmişti.

İşte ne olduysa Fransız basınının ortaya attığı iddianın ardından oldu.

Bu iddiaların ardından Lionel Messi cephesinde yaşanan Barcelona detayı ve son gelişmeler oldukça yankı uyandırdı.

Yıldız isim Lionel Messi, 17 sezon oynadığı Barcelona A Takımı'nda 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 10'u İspanya Birinci Ligi (La Liga) olmak üzere 35 kupa kazandı.


Arjantinli futbolcu, 17 sezon oynadığı Barcelona A Takımı'nda 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 10'u İspanya Birinci Ligi (La Liga) olmak üzere 35 kupa kazandı.

Katalan ekibiyle 778 resmi maça çıkan Messi, rakip fileleri 672 kez havalandırdı.

Altyapısından yetiştiği Barcelona'ya gözyaşlarıyla veda ettikten sonra PSG'ye imza atan ancak Fransız ekibinde umduğunu bulamayan Lionel Messi yeniden geri dönüyor.

İşte gündeme bomba gibi düşen Barcelona ve Lionel Messi detayının ayrıntıları haberimizde…

Barcelona yönetiminde ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Eduard Romeuİspanya'da yayın yapan El Mati de Catalunya Radio'ya kulübün ekonomik durumunu değerlendirdi.


Göreve geldikleri döneme göre kulübün mali yapısının toparlandığına dikkat çeken Romeu, ekonomik olarak bazı sorunların devam ettiğini belirtti.

Katalan ekibinin yaşadığı ekonomik sorunların ardından takımdan ayrılmak zorunda kalan ve Paris Saint Germain'e imza atan Lionel Messi'nin olası dönüşüyle ilgili ise Romeu, "Ekonomik olarak bizi zorlamayabilir çünkü serbest bir oyuncu olacak. Ancak bu sadece bize bağlı değil, teknik ekibin de onay vermesi gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Bu açıklamanın ardından Arjantili yıldız futbolcu Lionel Messi’nin sezon sonunda Barcelona ile anlaşma sağlayacağı iddia edildi.

Ancak bu iddiaların ardından şu ana kadar Barcelona ve Lionel Messi cephesinden resmi bir açıklama gelmedi.

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 11 maçta çıkan Lionel Messi, 6 gol ve 8 asist kaydetti. Arjantinli yıldız Paris Saint Germain'le Fransa Kupası ve Lig şampiyonluğu yaşadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap