SON DAKİKA



Haber > Spor > Dünya Şampiyonu Trabzonsporlu

Dünya Şampiyonu Trabzonsporlu

02 Ağustos 2016 Salı - 17:48




Alanya Belediyesi ve Dünya Paten Federasyonu tarafından düzenlenen, Trabzon Paten Kulübü’nün de katıldığı Uluslararası Paten ve Futins (patenle oynana





24-30 Kasım tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Futins Dünya Şampiyonası’na başvurularını tamamlayan Trabzon Paten Kulübü eğitim ve seminer sürecine katılan diğer kulüp ve federasyon yetkilileri ile tanışma fırsatı buldu. 15 farklı ülkeden 100'den fazla katılımcının konuk oldu seminere Arap, İran ve Katar’ dan yoğun ilgi vardı. Seminere gelen katılımcıların yanı sıra Birleşik Arap emirliklerinden ve İran’dan takip için gelen paten meraklılarının olması ilginin ne denli büyük olduğunu gösteriyor.

Futins eğitimleri için Fransa’dan gelen Eğitmen Anthony Avella Bireysel Paten Parkur Yarışlarında bir dünya şampiyonu. Trabzon Paten Kulübü Başkanı Hasan Adanur’un birebir sohbet ettiği dünya şampiyonunun Trabzonsporlu olduğu öğrenildi. Kurduğu ve kendi takımı olan Fransa Takımının ise bir önceki Dünya Kupası’nın Şampiyon takımı olduğu belirtildi.

Anthony Avella, Trabzonspor’un başarılı ve şampiyon olmasını çok istediğini belirtti. Bu yıl ki Şampiyonanın Türkiye de olmasından özellikle de Şampiyonaya Trabzon’un katılmasında duyduğu memnuniyeti dile getiren şampiyon eğitmen, "Bu yıl umarım Finali Trabzon Paten Kulübü ile biz oynarız. Kim şampiyon olursa da Trabzonspor forması giyip kupayı o şekilde alır. Biz şampiyon olursak kupayı Trabzonspor Formam ile kaldıracağım" şeklinde konuştu ve Trabzon paten kulübüne de başarılar diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap