SON DAKİKA



Haber > Spor > Dünya Devi Milan satılıyor!

Dünya Devi Milan satılıyor!

02 Nisan 2015 Perşembe - 15:43




Milan'ın başkanı Berlusconi, kulübün yüzde 75'lik hisselerini almak isteyen Çinli şirketle anlaştığını açıkladı.





İtalya'nın dev kulüplerinden AC Milan satılıyor. Başkan Silvio Berlusconi açıklama yaparak kulübün yüzde 75'lik hissesinin birkaç ay içinde Çinli bir şirkete satılacağını açıkladı. La Gazetta dello Sport'un haberine göre, yaptığı görüşmelerden sonra Aska News'e konuşan Silvio Berlusconi, "Kulübün %75'ini Çinli bir şirkete satacağım. Ama her şeyin resmileşmesi için birkaç aya daha ihtiyacımız var. Kızım Barbara, icra kurulu başkanı olarak kalmaya devam edecek" dedi.

1,5 MİLYAR EURO GELİR

Berlusconi'nin kulübü Milan'ın %75'ini satarak 1.5 milyar euro gibi bir gelir elde etmesi planlanıyor. Milan, Çin'deki en popüler kulüplerden birisi. Pekin kökenli şirketin bunu da gözönünde bulundurarak futbol pazarına açılmak istediği düşünülüyor. Gelen haberlere göre Berlusconi, 24 saat içinde şirket yetkilileriyle bir toplantı daha yapacak. Bu sezon zirve yarışında çok erken havlu atan Milan, Serie A'da 28 hafta sonunda 38 puanla 8. sırada yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap