SON DAKİKA



Haber > Spor > Dünya bu maçı bekliyordu! İkinci rauntta nakavt

Dünya bu maçı bekliyordu! İkinci rauntta nakavt

24 Ocak 2021 Pazar - 11:48




Tüm dünyanın merakla beklediği Conor McGregor - Dustin Poirier maçı nefes keserken henüz ikinci rauntta Poirier, Conor McGregor'u nakavt etti.





Dünyaca ünlü dövüşçü Conor McGregor, 1 yıllık aradan sonra ringe çıkarken hiç beklemediği bir sonuçla karşılaştı. UFC’nin Abu Dhabi’deki Yas Adası’nda düzenlenen Conor McGregor - Dustin Poirier maçı nefes kesti.
Dustin Poirier, Dubai'de gerçekleşen maçta Conor McGregor'u ikinci rauntta navakt ederek gecenin kazanan ismi oldu.

''SANİYELER İÇİNDE NAKAVT EDECEĞİM'' DEMİŞTİ

İkili 6 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelmişti. O dönemki mücadeleyi Conor McGregor, ilk rauntta Poirier'i nakavt ederek kazanmıştı. Bu maç öncesi de Conor McGregor, ''Poirier iyi bir dövüşçü ama benim seviyemde değil, onu yine saniyeler içinde nakavt edeceğim.'' açıklamasında bulunmuştu.
Maçın galibi Dustin Poirier, karşılaşma sonrası ''Bu kadar erken bir galibiyet beklemiyordum.'' diye konuştu.

KHABIB: GERÇEKLİKTEN UZAKLAŞIRSAN BÖYLE OLUR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde emekliliğini açıklayan Khabib Nurmagomedov, mücadeleyi tribünden takip etti. Nurmagomedov, maçın ardından McGregor hakkında konuşurken ''Seni sen yapan, şampiyonluklara yardımcı olan takımını, ruhunu değiştirirsen, gerçeklikten uzaklaşırsan böyle olur'' dedi.

GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ VERMİŞTİ

2020 yılının sonlarında Justin Gaethje karşısındaki galibiyetten sonra bu sıklette kendisiyle rekabet edecek kimse kalmadığını belirtip, annesine verdiği sözü de tutmak için emekliliğini açıklayan Khabib Nurmagomedov, geçtiğimiz günlerde geri dönüş sinyali vermişti.

Khabib, geçen hafta UFC yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından McGregor - Poirier maçında kendisini performans olarak etkileyen bir dövüşçü olursa, onunla tekrar dövüşmeyi düşünebileceğini belirtmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap