SON DAKİKA



Haber > Spor > Duayenler unutulmadı!

Duayenler unutulmadı!

06 Ağustos 2018 Pazartesi - 12:01




TÜFAD’ın düzenlemiş olduğu C Kursu Antrenörlük semineri dün başladı...





Trabzon sporunun duayen antrenörlerinden Trabzonspor’un efsane taknik direktörlerinden İlyas Akçay ve Ömer Uzun için TFF-TÜFAD ortaklaşa düzenledikleri C kursu antrenörlük semineri ASKF binasının bahçesinde törenle gerçekleşti. 30 kişinin katıldığı kurs 10 gün devam edecek. Törene ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, kurs adaylarının yanı sıra Trabzon’lu Teknik Direktörler ve antrenörler katıldı. Törende İlyas Akçay ve Ömer Uzun’la birlikte bazı antrenörlere plaket verildi.

Trabzon TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu: “bütün büyüklerime saygılar, sevgiler, kursiyer arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Turan abimizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acıyı yaşadık. Geçmişte ve bugünde Trabzon ve Türk futboluna büyük hizmetlerde bulunan hala aramızda bulunan duayen iki hocamızın bu kursa isminin verilmesi bizi son derece gururlandırmıştır. Kursumuza katılan bütün herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Mert YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap