SON DAKİKA



Haber > Spor > DSİ Karadenizspor teknik direktörü Nuri Yılmaz sezonu bu sözlerle özetledi; Yüzümüz ak başımız dik

DSİ Karadenizspor teknik direktörü Nuri Yılmaz sezonu bu sözlerle özetledi; Yüzümüz ak başımız dik

18 Nisan 2023 Salı - 13:05




“DSİ Karadenizspor olarak 2022-2023 Bal Ligi Sezonunu Başımız dik,Yüzümüz Ak bir şekilde bitirdik hamd olsun. Futbolcularımı sahada performanslarıyla bizlere yaşattıkları gururdan ve heyecandan dolayı yürekten kutluyorum”





BÖLGESEL Amatör Lig 3. Grup’ta sezonu 3. sırada tamamlayan DSİ Karadenizspor’da Teknik Direktör Nuri Yılmaz sosyal medya hesabından sezonun değerlendirmesini yaptı. Yüzümüz ak başımız dik diyen Yılmaz; “ DSİ Karadenizspor olarak 2022-2023 Bal Ligi Sezonunu Başımız dik,Yüzümüz Ak bir şekilde bitirdik hamd olsun. Futbolcularımı sahada performanslarıyla bizlere yaşattıkları gururdan ve heyecandan dolayı yürekten kutluyorum. Sezon boyunca desteğini her zaman hissettiğimiz DSİ Bölge Müdürümüz Cengizhan Kılıçarslan ve Yardımcısı Olcay Çubukçu başkanlarımıza değerli Yönetim Kurulumuza Şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İyi işler yaptık

DSİ KARADENİZSPOR yöneticisi İbrahim Bülbül ise ; “ Bir sezonu daha geride bıraktık. Başta Nuri Hocam olmak üzere tüm teknik ekibi ve emeği geçen tüm sporcu kardeşlerimi vermiş oldukları mücadeleden ötürü  tebrik ediyorum.  Herkesin emeğine sağlık. Her şeye rağmen iyi işler yaptık” diye konuştu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap