SON DAKİKA



Haber > Spor > Dramatik skor

Dramatik skor

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:35








Hami Mandıralı aldığı 7-0’lık skor ile Trabzonspor’un tarihine geçmiştir. Geçen hafta Karadeniz derbisinde Rizespor’u 6-0 yenerek moral bulan Bordo-Mavililer bu hafta Antalyaspor’dan yediği 7 gol ile şanlı Trabzonspor takımını en kötü skor olarak kariyerine zedelemiştir. Gelecek sezonun kadrosunu kuralım derken gelecek sezonun rızkını çalan yönetim ve teknik heyet kulübe daha fazla zarar vermeden takımı emin ellere bırakmadırlar. Ne ödeme yapabiliyorlar, ne işten anlıyorlar, ne de takıma finansör bulamıyorlar. Kulaktan dolma bilgiler ve söylentiler ile takımı bu kadar idare edebiliyorlar. Gençlerden olsun diyorlar, olmuyor.

Tecrübeli pahalı topçulardan olsun diyorlar, olmuyor. Topçuların tümü Trabzonlu olsun diyorlar, olmuyor. Diyorlar da diyorlar. Olmuyor. Bu işin olması için takımın emin ellere bırakılıp herkes bildiği işi yaparsa işler ancak düzene girer. Bunun için iyi bir teknik heyet olmalı, altyapı tamamen yabancı hocalar ile donatılıp iyi bir plan içinde düzene girerse Trabzonspor yapılanma hamlesini yerine getirmiş olur. Yoksa altyapıdan sporcuyu alıp hemen A takımda oynatamazsın. Oynatırsan 7-0’lık gibi hezimete uğrarsın. Sırasıyla altyapı, genç takım, 1461 Trabzon derken basamakları teker teker, pişe pişe A takımda yerini alarak olgunlaşacaksın. Şimdiye kadar ligde aldığı en kötü skordur bu Antalya maçı. Genç oyuncu kazanmak o kadar kolay değil. Trabzonspor açısından tarihi bir yenilgidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap