SON DAKİKA



Haber > Spor > Doumbia bu kez geliyor!

Doumbia bu kez geliyor!

14 Haziran 2016 Salı - 15:14




Devre arasında F.Bahçe’yi geri çeviren ve Newcastle’a giden Doumbia bu kez ‘evet’ dedi. Roma da kiralama teklifine sıcak bakıyor.





Geçen sezon hücum hattında büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe bombayı patlatıyor... Uzun süredir forvet transferi için uğraş veren ve birçok isimle masaya oturan Sarı-Lacivertliler mutlu sona çok yaklaştı. Yönetim, daha önce de gündemine gelen Roma formasını giyen Seydou Doumbia ile her konuda anlaşmaya vardı. Senegalli futbolcu devre arasında da Fenerbahçe ile masaya oturmuş fakat yapılan teklifi geri çevirmişti. Ardından kiralık olarak İngiliz ekibi Newcastle United'a giden Doumbia sadece 3 maçta forma giyebildi. Newcastle'ın küme düşmesi sonrası takımdan ayrılan 28 yaşındaki futbolcu önceki gün Fenerbahçe ile görüştü. Doumbia ile prensip anlaşmasına varan Sarı-Lacivertliler ardından Roma ile masaya oturdu. İtalyan kulübüne satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklifi yapan yönetimin olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

TEK PÜRÜZ, SATIN ALMA OPSİYONUNDA

Şu an aradaki tek pürüzün satın alma opsiyonundaki rakam olduğu öğrenildi. Roma'nın 12 milyon Euro'da direttiği, Fenerbahçe'nin ise 7 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirtiliyor. Fakat aradaki pürüzün kısa sürede giderileceği ve Doumbia'nın Sarı-Lacivertli formayı giyeceği belirtiliyor. Rusya'da CSKA Moskova formasıyla yıldızlaşan Doumbia, 2015 yılında 14 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer oldu. İtalyan kulübünde beklentileri karşılayamayan Senegalli futbolcu, 14 maçta forma giydi ve sadece 2 gol atabildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap