SON DAKİKA



Haber > Spor > Djılobodji'ya karşı yakın markaj

Djılobodji'ya karşı yakın markaj

12 Ağustos 2015 Çarşamba - 09:15




Senegalli futbolcunun işini bitirmek için Sportif Direktör Süleyman Hurma yoğun mesai harcıyor. Transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu öğrenil





Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Nantes’te forma giyen Senegalli stoper Papy Djilobodji ile görüşme halinde olduklarını açıkladı. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin ısrarla kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki futbolcu için Süleyman Hurma transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Karadeniz ekibinin öncelikle Fransız kulübü ile bonservis pazarlığına tutuştuğu öğrenildi. Sıkı pazarlıklar sonucu Nantes’i istediği rakama çekmek üzere olan Bordo-Mavililer diğer yandan da Papy Djilobodji ile görüşmelerini sürdürüyor. Başarılı savunma oyuncusuyla yıllık alacağı ücret konusunda pazarlık yapan Trabzonspor kurmaylarının Papy Djilobodji’ye 2 milyon 300 bin Euro ödemeye hazır olduğu bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor'un yeni transferi N'Doye'nin yakın arkadaşı olan Yetenekli oyuncuyu, “Burası harika bir yer. Hiç düşünmeden teklifi kabul et. Birlikte güzel günler burada geçiririz” diyerek ikna etmek üzere olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap