SON DAKİKA



Haber > Spor > Djalma tamam Chery yolda

Djalma tamam Chery yolda

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 02:22




Hikmet Karaman’ın liste başı olan ve ısrarla istediği iki oyuncuyu da kadrosuna katmak isteyen Yeşil-Mavililer atağa geçti.





Çaykur Rizespor’da transfer görüşmeleri son sürat sürüyor. Kadrosunu Mehmet Akyüz, Gökhan Akkan, Ahmet İlhan ve Robin Yalçın gibi isimlerle güçlendiren Yeşil-Mavililer, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın çok istediği Djalma ve Chery ikilisini renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

Avusturya kampına yeni transferleri yetiştirmek isteyen Çaykur Rizespor girişimleri hızlandırdı. Geçen sezonu Konyaspor’da geçiren Djalma ile prensip anlaşmasına varıldı. Son pürüzler de giderildikten sonra imza atması bekleniyor. Groningen forması giyen Chery’nin ise maliyeti aşağı çekilmeye çalışılıyor.

2016’ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için kulübü Groningen, Çaykur Rizespor’dan 3 Milyon Euro gibi bir rakam talep ediyor. Yönetim ise bu miktarı düşürebilmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Transferin gerçekleşmesi zor gibi görünse de Rizespor, son ana kadar şartları zorlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap