SON DAKİKA



Haber > Spor > Dik dur boyun eğme

Dik dur boyun eğme

16 Kasım 2015 Pazartesi - 09:41




Düzenlediği basın toplantısında yeniden aday olması konusunda kararsız bir tablo çizen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na en büyük desteği kader birliği





Yol Haritası

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında resmi olarak adaylığını açıklamayan Bordo-Mavililer’in Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu daha sonra yönetici arkadaşları ile kongre sürecini masaya yatırarak, yeni yol haritası belirlemek için saatler süren bir toplantı gerçekleştirdi. Oldukça dikkat çeken konuşmaların geçtiği toplantıda Hacıosmanoğlu’na devam etmesi konusunda baskı yapıldığı ortaya çıktı.

Yanındayız

Kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Hacıosmanoğlu’na kader birliği yaptığı arkadaşları şu sözlerle seslendi: “Trabzonspor için çok zor şartlarda verdiğin mücadele ortada. Biz yönetimde oluruz veya olmayız ama her zaman senin yanındayız. İşini yarım bırakmamalısın. Trabzonspor’u menfaatleri doğrultusunda ele geçirmek isteyen zihniyete karşı dik duruşunu devam ettirmelisin.”

Perşembe Açıklıyor


Karadeniz Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, şu görüşleri ortaya koydu: “Trabzonspor’a hizmet sevdamız bitmedi. Bu haksız düzene baş kaldırışım sonuna kadar devam edecek. Tabii ki yeniden adayım. Her şeye rağmen yolumdan dönmeyeceğim. Yönetim listemi şekillendirerek, Perşembe günü başkanlık başvurusunu yapacağım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap