SON DAKİKA



Haber > Spor > Diagne'den Galatasaray'a kötü haber!

Diagne'den Galatasaray'a kötü haber!

19 Aralık 2021 Pazar - 17:19




Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edildiğini açıkladı.





Galatasaray'ın Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir'le sahasında oynadığı maçın 65. dakikasında Mbaye Diagne sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Maçta sakatlandıktan sonra ayağının üstüne basamayan ve sakatlığı ciddi gözüken yıldız futbolcunun durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacaktı.

Sarı-Kırmızılı kulüpten Diagne ile ilgili resmi açıklama geldi. Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'ın yaptığı resmi açıklama!

Başakşehir ile dün oynanan maçta, içinde bulunduğu bir pozisyonun ardından sol kalça ekleminden sakatlık geçiren oyuncumuz Mbaye Diagne’nin bugün sponsor hastanelerimizden Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edilmiştir.


Şu an için operasyon geçirmesine gerek duyulmayan oyuncumuzun kırık tedavisine başlanmıştır.

Diagne'nin dönüş tarihiyle ilgili bilgi verilmedi ancak sakatlığın uzun sürebileceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap