SON DAKİKA



Haber > Spor > Diaby bitti bitiyor

Diaby bitti bitiyor

24 Haziran 2016 Cuma - 11:16




Belçika kulübü Brugge ile kiralama konusunda prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Fransız futbolcu Diaby ile pazarlıkların son aşamasına geldi.





Galatasaray forvet hattını güçlendirmek için adım adım hamlelerine devam ediyor. Akhisar Belediyespor’dan Rodallega ile el sıkışan sarı-kırmızılılar, gol yollarında ikinci ismin transferini de bitirmek üzere… Bu isim Club Burgge’ün golcüsü Abdoulaye Diaby…

ARTIK KAP ZAMANI

Günlerdir girişimlerini sürdüren Galatasaray yönetimi, Diaby’yi kiralamak için Belçika kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Bunun üzerine yöneticiler, Fransız futbolcu ve menajeriyle bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Brugge’e 1 milyon Euro kiralama bedeli teklif eden Galatasaray, Diaby’yi de yıllık 1 milyon Euro’ya iknaya çalıştı. Vergi avantajı nedeniyle eline geçecek rakamdan dolayı memnun kalan Fransız golcünün imzası için artık detaylar konuşulacak. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Rodallega ile birlikte Abdoulaye Diaby’nin transferini resmen açıklaması bekleniyor. Böylece Aslan forvet arayışlarına nokta koymuş olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap