SON DAKİKA



Haber > Spor > Devre arası hazırlığı

Devre arası hazırlığı

06 Kasım 2015 Cuma - 07:23




Trabzonspor'da hem Şota hem altyapı koordinatörleri hem de pilot takım 1461'in hocaları dikkat çeken isimler için liste hazırlıyor.





Devre arası hazırlıkları başladı... Trabzonspor’da her ne kadar Aralık ayında kritik bir kongre yapılacak olsa da Bordo-Mavililer’in teknik kadrosu dört koldan transfer hazırlığını sürdürüyor. Buna göre Karadeniz ekibinde gözler sadece Süper Lig’in değil, alt kategorilerin de yıldızlarına kaymış durumda.

Teknik direktör Şota, yurt dışında güvendiği isimlerden ihtiyaçları doğrultusunda bir liste talep ederken, altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ve pilot takım 1461 Trabzon’un hocası Hamdi Zıvalıoğlu da kolları sıvadı. Tekelioğlu’nun hem Trabzonspor’un altyapısında sivrilen ve kampa gitmesini uygun gördüğü isimleri aktaracağı hem de Süper Lig ve diğer liglere dair gözlemlerini paylaşacağı belirtildi.

Hamdi Zıvalıoğlu ise özellikle çok kapsamlı bir PTT 1.Lig hazırlığı içinde. Raporlarda adı bulunacak oyuncular Ocak ayında transfer edilmese dahi, bu futbolcuların daha yakından takip edileceği ve sınıfı geçenlerle ön protokolün yapılması için yönetime çağrıda bulunulacağı vurgulandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap