SON DAKİKA



Haber > Spor > Devamı gelecek!

Devamı gelecek!

12 Ocak 2016 Salı - 09:05




Adanaspor ile oynanan ilk kupa maçında attığı golle üzerindeki kara bulutları iyice dağıtan Aytaç, “İnşallah gollerimin devamı gelecek” dedi.





Trabzonspor’da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte adeta yeniden doğan ve oynadığı her maç performansını biraz daha arttıran Aytaç Kara, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi. İstikrarlı bir şekilde forma giymeye başladığı günden itibaren oynadığı her maçta özellikle uzaktan çektiği sert şutların kaleye isabet oranıyla dikkat çeken ancak bir türlü gol atamayan Aytaç, Adanaspor maçında üzerindeki bu şanssızlığı attığı golle kırdı. Genç orta saha oyuncusu, artık daha moralli olduğunu belirterek, “Bu gol motivasyon açısından da benim için çok iyi oldu. 2016’ya iyi başladım. İnşallah devamını getireceğim” dedi. Aytaç, oynadıkça performansının da arttığını belirterek, “Umarım artık sakatlık yaşamam. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yarın (bugün) Adanaspor ile rövanşta karşılaşacağız. Bu maçı da alıp kupada ikinci turu garantilemek istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap