SON DAKİKA



Haber > Spor > Dev Maç Öncesi Flaş Gelişme

Dev Maç Öncesi Flaş Gelişme

28 Nisan 2012 Cumartesi - 17:10




Galatasaray'ı sahasında konuk edecek olan Trabzonspor'da golcü futbolcu Burak Yılmaz 18 kişilik kadroya alınmadı.





Trabzonspor'da son antrenmanlara katılmasına rağmen, Burak Yılmaz'ın Galatasaray maçı kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Golcü oyuncunun maske ile oynaması beklenirken, kırılan burnundaki sorunun devam ettiği belirtildi. Süper Final'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek Avrupa umutlarını artıran Trabzonspor'da, gözler Galatasaray maçına çevrildi. Şampiyonluk Grubu'nun en kötü ihtimalle ikinci bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön öleme maçı oynamayı hedefleyen bordo-mavililer, sarı-kırmızılıları yenerek bu umudunu son 3 maça taşımak istiyor.
 
 Bu zorlu mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım...
 
Gözler Selçuk İnan'da olacak
 
Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan'da olacak. Sezon başında Trabzonspor'dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander'le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.
 
Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor'a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti. TRABZONSPOR - GALATASARAY STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım

 SAAT: 19.00
 

 TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cel, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Alanzinho, Halil

 GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Necati, Elmander  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap