SON DAKİKA



Haber > Spor > Dev derbinin galibi yok!

Dev derbinin galibi yok!

18 Mart 2018 Pazar - 22:57








Hekimoğlu Doğanspor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan Karadeniz derbisi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı

GOL SESİ ÇIKMADI

Bölgesel Amatör Ligi 3.Grup’ta dün Hekimoğlu Doğanspor ile Artvin Hopaspor Karadeniz derbisi 1-1’lik skorla son buldu. Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’ndaki karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. İlk 45 dakikada her iki ekipte girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0’lık skorla son buldu.

KARŞILIKLI GOLLER

İkinci yarıya Trabzon temsilcisi etkili başlarken Hekimdoğyu Doğanspor 60. dakikada Cemal’ın gülüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra konuk takım Artvin Hopaspor eşitlik için rakip kalede gol aradı. Aradığı golü 90+6’da bulan Artvin temsilcisi Bilal ile maça denge getirdi. Bu golle karşılaşma 1-1 sonuçlanırken her iki ekip de 1 puana razı oldu. Hapospor zorlu deplasmanda bıraktığı 2 puanla liderliği Kars 36’ya kaptırdı.


HAKEMLER: Ufuk Tonbul**, Sinan Akdeniz**, Hüseyin Ertaş**

HEK. DOĞAN: Adem**, Musa**(Dk.79 Osman**), Yunus**, Emre**, Ceyhun**, Sefa**, Hasan Karaçengel**, Zafer**, Uğur**, Hasan Çavdar**(Dk.90 Yunus Emre), Cemal***(Dk.75 Mert**)

ARTVİN HOPASPOR: Sertaç**, Yunus**(Dk.46 Hüseyin**), İlyas**, Barış**, Sercan**, Hurşid**, Mustafa**(Dk.63 Irıa**), Esosa**, Mustafa**, Bilal**, Fazlı**

GOLLER: Dk.60 Cemal (HEK. Doğan), Dk.90+6 Bilal (Artvin Hopa)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap