SON DAKİKA



Haber > Spor > Dev adamlar Aslan avında

Dev adamlar Aslan avında

30 Ocak 2016 Cumartesi - 10:24




Trabzonspor Medical Park ikinci yarının açılış maçında Galatasaray Odeabank’ı deplasmanda dize getirip devreye moralli girmekte kararlı





Spor Toto Basketbol Ligi’nde ikinci yarının açılış maçında Galatasaray Odeabank’a konuk olacak Trabzonspor Medical Park güçlü rakibini deplasmanda yenip devreye galibiyetle girmekte kararlı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 16.30’da başlayacak. Karşılaşma Lig Tv 2’den canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Medical Park Antrenörü Nenad Markovic, ikinci yarıya moralli girmek istediklerini söyledi. Galatasaray Odeabank’ın gücünü bildiklerine dikkat çeken Markovic, “Zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Galatasaray hem içeride hem de dışarıda etkili oynayan bir ekip. Biz de buna göre önlemlerimizi aldık. Elimizden gelenin en iyisini yapıp zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp ikinci yarıya galibiyetle başlamakta kararlıyız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde kazanmamak için hiçbir neden yok” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap