SON DAKİKA



Haber > Spor > Desteğimi çekerim

Desteğimi çekerim

23 Haziran 2015 Salı - 09:32




Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nu uyardı.





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ilk günden beri destek veren isimlerden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hacıosmanoğlu’nun TFF konusundaki adımlarını takip ettiğini ve gerekirse desteğini çekebileceğini ifade etti. Yayınlar Koordinatörümüz Halil Şanlı’ya konuşan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şunları söyledi: “İbrahim Bey göreve gelirken ne söylemişti? Ya kupa beni alır, ya ben kupayı! Peki şimdi kupa nerede? Fenerbahçe müzesinde! Peki kupayı oradan alıp size verecek olan yani hakkınızı iade edecek olan kurum kim? Elbette Türkiye Futbol Federasyonu! O federasyonun başı kim? Yıldırım Demirören! O zaman siz, ‘kupayı alacağım’ iddiası ile yola çıkarken insanların oyunu almış ve bugün kupanızı vermeyen kişilere destek verecekseniz bunu bilmeliyiz. Geleceksiniz Trabzon’a diyeceksiniz ki, ‘Arkadaşlar ben kupayı alamadım ve şike davası ile ilgili mücadelemiz sona ermiştir’. Bunu Trabzonspor kamuoyuna deklare etmeniz gerekir. Hatta şarttır. Çünkü siz kupayı almak iddiası ile seçmenden oy aldınız.” Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören’i desteklemesi durumunda hiçbir haklı mazereti olmayacağını savunan Belediye Başkanı Genç, “Şimdi diyorlar ki; Trabzonspor, Yıldırım Demirören’in listesine yönetici verecek.

Hatta İbrahim Usta verilecek deniliyor. İki İbrahim de benim dostum, arkadaşım. İkisine de hep destek oldum. Şöyle yapacaklar: Hacıosmanoğlu kamuoyuna açıklayacak ve diyecek ki, ‘Biz İbrahim Usta’yı TFF’de Yıldırım Beyin listesine veriyoruz. Yıldırım Bey de biliyor ki İbrahim Beyi listeye koymamızın maksadı şike davasında Trabzonspor adına mücadelemizi sürdürecek olmamız.’ İbrahim Hacıosmanoğlu bunu deklare edecek, İbrahim Usta ya da Demirören’in listesine girecek olan Trabzonsporlu üye de aynı açıklamayı yaparak; ‘Ben bu listeye Trabzonspor’un hakkını geri almak için giriyorum’ diyecek. Hem başkanımızın hem de girecek olan üyemizin bu açıklamaları sonrası Demirören Trabzonspor’dan aynı ismi listesine alırsa, destek verilmesini mantıklı karşılarım. Ancak bu şekilde hiçbir gerekçe açıklamadan, bir açıklama yapılmadan, kapalı kapılar ardında konuşulanlarla Yıldırım Demirören’e destek verilirse çok net konuşuyorum, iki İbrahim’den de desteğimi çekerim. Bunu herkes böyle bilmeli” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap