SON DAKİKA



Haber > Spor > Dersimizi alacağız!

Dersimizi alacağız!

22 Eylül 2015 Salı - 08:33




Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Galatasaray maçından gerekli dersi alıp, önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini söyledi.





Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray yenilgisiyle sarsılan Trabzonspor’da yetenekli futbolcu Yusuf Erdoğan, bu maçı unutmaları gerektiğini söyledi. Önlerinde 29 maç daha olduğunu ve bu maratonda çok şeyin değişebileceğini hatırlatan Yusuf, “Uzun ve zorlu bir maratonda yarışıyoruz. Evet, Galatasaray’ı yenmeyi çok istedik ama bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Yenildik ve üzgünüz. Ama bu maça takılıp kalmamalıyız” dedi. Bu yenilgiden herkesin bir ders alacağını belirten Yusuf, “Artık önümüzdeki Osmanlıspor maçını düşüneceğiz. Bu maça iyi hazırlanıp Galatasaray karşısında kaybettiğimiz puanları telafi etmek zorundayız. Ligin şuan başındayız ve kaybedilen fazla bir şey yok. Osmanlıspor’u yenerek yeniden çıkışa geçeriz. Biz bu sezon şampiyonluğa inanıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap