SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbide taraftar sahaya indi

Derbide taraftar sahaya indi

22 Eylül 2013 Pazar - 21:08




Galatasaray’ın 2-1 önde getirdiği zorlu maçın son anlarında sahalarda ender görülen olaylar meydana geldi. Kırmızı kart gören Melo’nun sahadan çıkarke





Türk futbolu dün akşam kara bir gece yaşadı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile Galatasaray derbisi yarıda kaldı. Bir futbol şöleni yaşanırken, maçın uzatma dakikalarında Melo kırmızı kart gördü. Melo sahadan çıkarken tribünlere formasını çıkartıp gösterdi. Maçın hakemi Fırat Aydınus’un Beşiktaş teknik patronu Bilic’i tribüne göndermesinin ardından olaylar çıktı. Önce birkaç kişi ile başlayan olaylar binlerce kişiye yayıldı, Olimpiyat Stadı’nın zemininde adeta savaş çıktı. Olaylar patlayınca önce Galatasaraylı futbolcular koşarak sahadan çıktı. Bir grup taraftar saha kenarında görev yapan polislere saldırdı. Öfkeli taraftarlar polisleri tribünlerden söktükleri sandalyeler ve bayrak sopaları ile kovalamaya başladı. Binlerce kişinin sahaya girmesi üzerine hakem de maçı iptal etti. Maçın skorunu federasyonun vereceği karar belirleyecek. Olaylara karışan 60 Beşiktaş taraftarının gözaltına alındığı öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap