SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbide gülen biz olacağız

Derbide gülen biz olacağız

29 Ağustos 2014 Cuma - 11:45




Giresunspor Teknik Patronu Birinci, Samsunspor ile oynayacakları maçtan iyi oyun ve güzel bir sonuçla dönmek istediklerini açıkladı.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da gözler yarın oynanacak olan Samsunspor maçına çevrildi. 2014-2015 futbol sezonuna Samsunspor deplasmanında merhaba diyecek olan Yeşil-Beyazlılar Karadeniz derbisinden üç puanla ayrılmakta kararlı. Yeşil-Beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Birinci, Samsunspor ile deplasmanda oynayacakları maçta sonuçtan ziyade dostluğun önemli olduğunu söyledi. Birinci, "Karadeniz derbisi niteliği taşıyan bu önemli 90 dakikayı hak eden kazansın istiyoruz. İnşallah üç puanı hak eden ve kazanan taraf biz oluruz" dedi. Birinci, "Sezona çok iyi hazırlandık. Takımda moraller yerinde. Sezonun ilk maçı olması sebebiyle iki takım açısından da oldukça zor bir müsabaka bizleri bekliyor. Takım olarak bu zorlu doksan dakikaya hazırız. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Takımda Veysel’den başka eksik yok" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap