SON DAKİKA



Haber > Spor > Denizli ve ekibi Rize'de

Denizli ve ekibi Rize'de

29 Aralık 2012 Cumartesi - 12:23




Çaykur Rizespor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli bugün ekibi ile birlikte Rize’ye geldi.





Çaykur Rizespor’un yolları ayırdığı Engin Korukır’ın ardından 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı Mustafa Denizli bugün sabah saatlerinde Çaykur Rizespor Tesisleri’ne geldi. Denizli'yi burada çok sayıda taraftar tulum ve kemençe çalarak karşıladı. Taraftarlar, “Hoş geldun ey Mustafa, Rizespor’umuza, Bu sene çıkart bizi ozleduğumuz super liga” şeklinde atma türkü söylediler. Taraftarlar Denizli’nin boynuna Çaykur Rizespor atkısı takarak Rizespor’u şampiyon yapmasını istediler. Taraftarlar , “Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi” şeklinde sloganlar attılar. Denizli görkemli karşılamasının ardından yardımcıları İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve kondisyoner Stefano Moreno ile tesislere girerek Kulüp Başkanı Metin Kalkavan başkanlığındaki Yönetim Kurulu toplantısına katıldı ve ardından tesisleri gezerek basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Denizli, uzun yıllardır hedeflediği bir projenin ilk adamı olarak Çaykur Rizespor ile hayatındaki en uzun sözleşmeye imza attığını belirtti. Bu projenin şahsi sosyal sorumluluk kapsamında çok önemli bir çalışma olduğunu hatırlatan Denizli, "Ülkemiz için yapılacak bir çalışma. Kariyerimizi, deneyimimizi ülke adına kullanmak için çok önemli bir fırsat. Bazen bu çalışmalardan olağanüstü şeyler beklenir. Bunları beklemeye gerek yok. Biz gerekeni yapacağız. Bir proje çerçevesinde düşündüklerimizi zaman içinde ekiplerle birlikte futbolcularla ve Rizelilerle gerçekleştirmeye çalışacağız. Devletimiz yıllardır işadamlarına çağrı yapar. 'Ülkenin çeşitli yerlerinde yatırım yapın' diye. Benim ülkenin her yerine kuracak fabrikam yok ama deneyimlerimi bilgimi paylaşma sorumluluğum var. Amacım budur" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap