SON DAKİKA



Haber > Spor > Deniz'e kanca!

Deniz'e kanca!

30 Ocak 2016 Cumartesi - 11:28




Hamza Hamzaoğlu ile şaha kalkan Bursaspor, transferde de bomba bir hamle yaptı. Yeşil-Beyazlılar, Başakşehir'le anlaşma aşamasına gelen Trabzonsporlu





Bursaspor'dan Deniz Yılmaz'a kanca... Teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra ciddi bir toparlanma sürecine giren Bursaspor, yeni hocasıyla çıktığı 9 resmi maçta 8 galibiyet aldı. Türkiye Kupası’nda 6’da 6 yapıp gruptan çıkan Yeşil-Beyazlılar, transferde de gaza bastı. Hamzaoğlu’nun forvet bölgesine Trabzonsporlu Deniz Yılmaz’ı istediği ifade edilirken, yeni başkan Ali Ay hemen temaslara başladı. Başakşehir’in anlaşma aşamasında olduğu Deniz’le Bursaspor cephesi görüşürken, Başkan Ay da, Trabzonspor’un patronu Muharrem Usta’dan kolaylık istedi. Timsah, ligin güçlü takımı Başakşehir’e bu transferde çalım atmaya hazırlanırken, Hamza hocanın yönetimden gelecek olumlu haberi dört gözle beklediği öğrenildi.

Alacaklar ödendi

Öte yandan Bursaspor Başkanı Ali Ay, futbolcuların geçmişe dönük alacaklarının büyük bölümünü yatırdı. Dzsudzsak başta olmak üzere pek çok yıldızın serbest kalma ihtimali ortadan kalkarken, rahat bir nefes alındı. İspanya ve Katar’dan talipleri olan Cuenca ise gitmeye hazırlanıyor. Yönetim yıldız futbolcuya bu konuda kolaylık sağlayacağını iletti. Eskişehirsporlu Kamil Ahmet Çörekçi’yi de isteyen Bursaspor, futbolcunun bonservisinin 1.5 milyon Euro olduğunu öğrenince bu transferi rafa kaldırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap