SON DAKİKA



Haber > Spor > Deneme tahtası gibi!

Deneme tahtası gibi!

01 Ağustos 2015 Cumartesi - 09:00




Sol bek, sol açık derken Yusuf Erdoğan şimdi de sağ açık oynatılmaya çalışılıyor. Bu durum genç futbolcunun adeta kimyasını bozuyor.





Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan, her gelen yeni teknik direktörün adeta deneme tahtası oldu. Mustafa Akçay döneminde 1461 Trabzon’da Trabzonspor bünyesine katılan Yusuf, üçüncü sezonunda tam 5 antrenörle çalışma fırsatı buldu. Teknik kadroda yaşanan istikrarsızlık nedeniyle inişli çıkışlı bir performans sergileyen Yusuf Erdoğan, her gelen yeni teknik adam tarafından sürekli farklı mevkilerde denendi. Sol bek olarak Trabzonspor’da oynamaya başlayan Yusuf, Mustafa Akçay ve Hami Mandıralı döneminde daha çok sol açık olarak görev yapsa da zaman zaman bekte görev aldı. Ardından göreve gelen Halilhodzic döneminde fazla şans bulamayan Yusuf, Ersun Yanal’ın gelişiyle sol bekte oynamaya başladı ama burada eskisi gibi istenileni sahaya yansıtamadı. Yanal’ın gidişiyle göreve gelen Şota oyuncuyu bu kez sağ açıkta oynatmaya başladı. Rabotnicki maçında Yusuf, verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışsa da oyuncunun sol açıkta daha verimli olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap