SON DAKİKA



Haber > Spor > Demir’i kendi sıcağında eritti

Demir’i kendi sıcağında eritti

20 Ağustos 2017 Pazar - 08:31








Geçtiğimiz hafta başlayan ligde kendi saha ve seyircisi önünde 4 gol ile Manisaspor’u geçerek ilk hafta zirveye yerleşen Rizespor Süper Lig yolunda giriş yaptığı haftaya 4 gol atması taraftarları ümitlendirmişti. Uzun bir maratonun ilk haftasında skor olarak iyi bir izlenim veren ancak futbol olarak isteneni veremeyen Rizespor, Güney ekiplerinden Adana Demirspor karşısında liderliği koruyabilecek mi? sorusu ile maça çıktı.

Güneyin sıcağına çarpılıp çarpılmayacağı düşünülen Rizespor karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıktı. Her iki ekipte maça hızlı başladı. Rizespor 15. dakika da köşe atışından gelen topla mağlup duruma düşt. 5 dakika sonra Samudio ile beraberliği yakalayan Rizespor 45. dakika da yine Samudio’nun asisti ve Kweuke’nin golü ile Adana’da öne geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısına baktığımızda daha etkili ve sahada daha dik duran, daha çok tecrübesini konuşturan bir Rizespor vardı. Kanatları iyi kullanan Rizespor ilk yarıda sağ kanattan iki gol bulmayı başardı. İkinci yarıya Rizespor savunma yaparak başladı. Savunmada Saadane tek başına mücadele etti.  Robin  savunmada etkisizdi.

Adana Demirspor atakları etkisiz olunca Rizespor orta alanda kaptığı toplarla rakip kaleye gitmek istedi. Karaman zamanında yaptığı değişiklikler ile kontrolü eline aldı. Süleyman ve Ümit Kurt’un oyuna girmesi ile birlikte Rizespor savunmada biraz daha rahatlarken ataklarda ise Süleyman’ın varlığı kendini hissettirdi. 86. dakikada ise Süleyman’ın başlattığı atak yine bu oyuncu ile sonuçlanarak Rizespor 3. golü buldu. Sıcak havada , Rizespor sıcak 3 puan ı 3 golle alarak 2 haftada 7 gol atıp kalesine 2 gol gören Rizespor liderliğini Adana demir deplasmanında da sürdürmüş oldu. Rizespor bu karşılaşmada eksikliğini gördüğü orta saha oyuncusunu kadrosuna katması ile sahada belirleyici olacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap