SON DAKİKA



Haber > Spor > Demir Trabzonspor'u bekliyor!

Demir Trabzonspor'u bekliyor!

24 Kasım 2017 Cuma - 15:30




Muhammet Demir, Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü konuk edecekleri eski takımı Trabzonspor karşısında forma şansı bulması halinde duygus





Kariyerinde 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında doğduğu kentin takımı  Trabzonspor'un formasını giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, ligde geride kalan hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup  olduklarını anımsatarak, 5 maçlık yenilmezlik serilerinin noktalanmasına  üzüldüklerini ifade etti.  

Ligde hafta sonu Trabzonspor'u konuk edeceklerini dile getiren  Muhammet, iç sahadaki maçlarda iyi oynadıklarını ve taraftar desteğiyle güçlü bir  takım olduklarını kaydetti.   Muhammet, Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Hem  eski takımım hem de memleketim. Benim için duygusal ve önemli bir maç olacak. Şu  an ekmek yediğim yer burası ve burada olmaktan dolayı gayet mutluyum. Sahaya  çıkıp takımım için 3 puan almayı hedefliyorum. İnşallah, 3 puanı almak bize nasip  olur." dedi.   "Gol atarsam açıkçası çok sevinç yaşayacağımı düşünmüyorum"  

Trabzonspor'un kendisinde özel bir yeri olduğunu ancak profesyonel  düşündüğünü aktaran Muhammet, "Gol atarsam açıkçası çok sevinç yaşayacağımı  düşünmüyorum. Gol atmak için tabii ki elimden geleni yapacağım. Eski takımım  olduğundan değil, hangi takım olursa olsun hem gol atmak hem de galip gelebilmek  için her şeyi yapacağım." diye konuştu.  

Muhammet, takım olarak bu maçta taraftara her zamankinden fazla  ihtiyaç duyduklarını belirterek, kırmızı-beyazlı renklere gönül vermiş  futbolseverlerin karşılaşmada tribünleri doldurmasını beklediğini söyledi.  

Taraftarın Sivasspor'a sahip çıkacağına inandığını dile getiren  Muhammet, "İç sahada en son oynadığımız Atiker Konyaspor karşılaşmasında  inanılmaz bir ortam vardı. Bunun neticesinde de galip gelmiştik. Aynı şekilde  taraftarımızı bekliyoruz. Geleceklerine ve bizi en iyi şekilde  destekleyeceklerine inanıyoruz. Onların desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz."  ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap