SON DAKİKA



Haber > Spor > Demba Ba'dan ayrılık sinyali

Demba Ba'dan ayrılık sinyali

18 Haziran 2015 Perşembe - 15:17




Senegalli futbolcu yeniden Premier Lig’e dönebileceğini belirtirken kendisiyle İngiltere’den ilgilenen kulüplerin olduğunu ifade etti.





Siyah-Beyazlı takımda ayrılık sinyali. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu, World Soccer dergisine yaptığı açıklamada transfer tekliflerine açık olduğunu ve Türkiye'den ayrılabileceğini söyledi. Geçen sezon 44 maçta 27 gol atarak kariyerinin en iyi dönemini geride bırakan Demba Ba, gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çekti. Transferi hakkında World Soccer'a konuşan 30 yaşındaki oyuncu, yeniden Premier Lig'e dönebileceğini vurguladı. 

Türkiye'de taraftarların çok ateşli olduğunu ve güzel bir atmosfer yaratıldığını söyleyen Senegalli forvet, "Ancak Türkiye Ligi'ndeki futbol kalitesi İngiltere'nin çok altında. Bu durum bir sır değil. Geçen sezon başında Chelsea'den ayrılmak benim için çok iyi bir karar değildi ama hayatta böyle şeyler oluyor. Henüz 30 yaşındayım ve kariyerimin en verimli dönemini yaşıyorum. Yeniden Premier Lig'e dönebilirim. İngiltere'den benimle ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum ve tekliflere açığım. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini kimse bilemez" şeklide konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap