SON DAKİKA



Haber > Spor > Delph'ten 5 yıllık imza

Delph'ten 5 yıllık imza

19 Temmuz 2015 Pazar - 16:49




İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Aston Villa’da forma giyen orta saha oyuncusu Fabian Delph ile 5 yıllık sözleşme imzaladı





Manchester City, Fabian Delph'i renklerine bağladı. Aston Villa'nın 2009 yılından bu yana formasını giyen ve takım kaptanlığını yapan 25 yaşındaki futbolcu, 8 milyon sterlinlik bonservis bedeli karşılığında Manchester City'ye transfer oldu. Delph'in yeni takımında geçen sezon Frank Lampard'ın giydiği 18 numaralı formayla mücadele edeceği açıklandı.
Altı gün önce yaptığı açıklamada Aston Villa'dan ayrılmayacağını belirten İngiliz oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve Manchester ekibinin Avustralya'da devam eden sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı belirtildi.Bursaspor'dan Enes Ünal ile Liverpool'dan Raheem Sterling'i kadrosuna katan Manchester City, Delph  ile birlikte yeni sezon öncesinde üçüncü transferini gerçekleştirdi. Ligde geçen sezon 28 maçta forma giyen İngiliz orta saha oyuncusu, takımının Federasyon Kupası finaline çıkmasında önemli rol oynamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap