SON DAKİKA



Haber > Spor > Dehşet verici bir olay!

Dehşet verici bir olay!

11 Nisan 2015 Cumartesi - 17:29




Bir hafta önce Rizespor karşılaşması öncesi Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırının ardından Trabzonspor'un eski oyuncusu Şota Alvaradze'den açı





Fenerbahçe saldırısı üzerine konuşan Şota Arveladze olayın dehşet verici olduğunu söyledi. Şota, "Bu olay dehşet verici. Adeta şok oldum. Futbolda böyle olaylar olmamalı, futbol bir oyun. Bütün futbol camiası neye uğradığını şaşırdı. Umarım kısa sürede de failler bulunur ve ceza alırlar. Bundan sonra da umarım ki, herkes sorumluluğunu bilerek hareket eder. Önemli olan budur. Federasyonun kararıyla ilgili konuştum. Ama beni yanlış anladılar. Sizin aracılığınızla tekrar açık açık söylüyorum. Federasyonun almış olduğu bu karar, son 5 yılda aldığı kararların en isabetlisi, en doğru kararıdır. Ben bunu açıkladım. Sonra bazı medya organlarında, “Ligler 5 yıl ertelenmeli” diye haberler çıktı. Olacak gibi değil" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap