SON DAKİKA



Haber > Spor > Değerini 35'e katladı!

Değerini 35'e katladı!

22 Ağustos 2016 Pazartesi - 13:08




Beşiktaş’ın 2012-13 sezonunda transfer ettiği Oğuzhan, Transfermarkt’ın verilerine göre 3 yıllık süreçte 400 bin euro’luk fiyatını 14 milyon euro’ya ç





Alanyaspor maçının en akılda kalan hareketi Oğuzhan Özyakup'un attığı nefis gol oldu. Siyah-beyazlıların 2012- 13 sezonunda Arsenal'den transfer ettiği gurbetçi futbolcu, geçtiğimiz sezon 10 gol ve 8 asistlik performansıyla şampiyonlukta önemli rol oynarken değerine de değer kattı. 3 yıl önce Beşiktaş'a maliyeti 400 bin euro olan Ozi, bu süreçte değerini 35 kat attırarak 14 milyon euro'ya çıkarırken, Avrupa'nın dev kulüplerinin de radarına girmeyi başardı.

GÜNEŞ'İN ETKİSİ BÜYÜK

Oğuzhan'ın çıkışında Şenol Güneş'in payı da gözardı edilemez. Bilic döneminde değeri en fazla 6 milyon euro'ya ulaşan gurbetçi, Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte daha fazla oynama imkanı bulup takımın değişmezleri arasına girmeyi başardı.

İYİ BAŞLADIK AMA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dünkü antrenmanda oyuncularını uyardı. Daha az top kaybedip daha çok pozisyona girmeleri gerektiğinin altını çizen usta hoca, "İyi bir moral oldu. Ritmimizi bozmayalım" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap