SON DAKİKA



Haber > Spor > Dee Bost geri mi dönüyor?

Dee Bost geri mi dönüyor?

08 Kasım 2015 Pazar - 12:09




Trabzonspor Medical Park’ta eski oyun kurucu Dee Bost'ın geri dönmesi gündemde.





Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynadığı ilk 5 maçı kaybederek lige oldukça kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor Medical Park’ta eski oyun kurucu Dee Bost'ın geri dönmesi gündemde.

TrabzonBasket'in haberine göre; Transfer döneminde oyun kurucu bölgesine Darius Johnson Odom’ın alınmasının ardından takımdan ayrılan Amerikalı oyun kurucu, transfer olduğu Zielona Gora takımında mutsuz olduğunu menajerine ve özellikle de eski takımı Trabzonspor Medical Park’a ileterek geri dönmek istediğini belirtti.

Takım içinde de özellikle Stipanovic, Velickovic ve Hardy gibi eski oyuncuların Dee Bost’ı takımda görmek istedikleri ancak koç Nenad Markovic’in taraftar tepkisinden çekindiği için bu transfere halen onay vermediği öğrenildi.

Başkan Abiş Hopikoğlu ve sponsor Muharrem Usta’nın da Dee Bost transferine sıcak baktığı ancak son kararı da koç Nenad Markovic’e bıraktıkları öğrenildi.

Eurocup’ta 3 galibiyeti bulunmasına rağmen ligde oynadığı 5 maçı da kaybeden Trabzonspor Medical Park’ın Dee Bost hamlesini yapıp yapmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Dee Bost'ın bu sezonki istatistikleri:

Polonya Ligi: 4 maç - 17.3 dk. - 9.8 sayı - 2 ribaunt - 5 asist - 0.8 tç - 0.8 tk

Euroleague: 4 maç - 21.5 dk. 8.3 sayı - 1.8 ribaunt - 2 asist - 1.8 tç - 0.8 tk


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap