SON DAKİKA



Haber > Spor > David Luiz'den transfer açıklaması!

David Luiz'den transfer açıklaması!

13 Ağustos 2021 Cuma - 19:20




İngiltere Premier Lig'de son olarak Arsenal'de forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 34 yaşındaki David Luiz, İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne çarpıcı bir röportaj verdi.





Türkiye'de adı Beşiktaş ile anılmaya başlanan David Luiz, şu ana kadar aldığı tüm tekliflerin kalbine dokunmadığını ve yüksek seviyede futbol oynamak istediğini dile getirdi.

İşte David Luiz'in açıklamaları

Kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini ifade eden David Luiz, "Benim için her şey eskisi gibi olacak. Yeni kulübümün hırslı bir kulüp olmasını istiyorum. Şu ana kadar gelen tekliflerin hiçbirisi kalbime dokunmadı. Yüksek seviyede kalmak istiyorum, belki de bu Premier Lig olur" dedi.

"Her gün çok çalışıyorum. Kupalar kazanmak için savaşmak istiyorum ve bunun için de baskı altında kalmayı hedefliyorum. Her hafta kazanmak zorunda olduğum hissini tatmak istiyorum.. Bu yüzden her zaman futbol oynadım ve hala bu yüzden oynuyorum. Kendimi sürekli canlı hissetmek istiyorum ve beni sürekli canlı tutacak bir kulüp arıyorum"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap