SON DAKİKA



Haber > Spor > Darısı lige!

Darısı lige!

04 Ağustos 2016 Perşembe - 09:13




Macaristan'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında aldığı farklı galibiyetlerle dikkati çekiyor





Bordo-mavili kulüpte üçüncü kez göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal, takımına hücum gücü yüksek, sahanın her yerinde mücadele eden bir futbol tarzını oturtmaya çalışıyor. Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya'nın 4.Lig ekiplerinden SV Gerasdorf takımını 6-1, ikinci karşılaşmasında Macaristan 3. Lig ekiplerinden Györi ETO'yu 2-0 yenen bordo-mavili takım, 3.hazırlık maçında ise Macaristan 1.Lig ekibi MTK Budapeşte'yi de 5-0 gibi farklı bir skorla yendi. 

Yanal yönetimindeki Karadeniz ekibi, Macaristan kampında oynadığı 3 maçta rakip filelere 13 gol göndererek önemli bir gol ortalaması yakaladı. Bordo-mavililer, kalesinde ise 1 gol gördü. Trabzonspor'da 3 hazırlık maçında 6 oyuncu gol atmayı başardı. Karadeniz ekibinde en golcü oyuncular 3'er golle Yusuf Erdoğan ve Okay Yokuşlu olurken, Mehmet Ekici, Uğur Demirok ve Sheidaev 2'şer gol kaydetti. Genç oyuncu Muhammet Beşir de 1 gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap