SON DAKİKA



Haber > Spor > ‘Darbelere Karşı Blok Yapıyoruz’

‘Darbelere Karşı Blok Yapıyoruz’

25 Ekim 2016 Salı - 09:16




Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, Bolu Belediyesi’ni 3-0 mağlup ettiği müsabakaya ‘Darbelere Karşı Blok Ya





Aydın Doğan Spor Salonu'nda devam eden tadilat çalışmaları nedeniyle Torul Kapalı Spor Salonu'nda kendi seyircisi önünde ilk müsabakasına çıkan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takımı, seramonide 15 Temmuz darbe girişimine karşın “Darbelere Karşı Blok Yapıyoruz” pankartı ile taraftarlarını selamladı.

Salonu dolduran taraftarlardan da büyük alkış alan pankartla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran takım kaptanı Gülcan Tokmak, 15 Temmuz darbe girişiminin Türk sporuna da etkisi olduğunu belirterek, “Devletimizi bölmek isteyen güçlere izin vermememiz gerekiyor. Başka bir Türkiye yok, ülkemize her zaman sahip çıkmalıyız. Biz de Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği bayan voleybol takımı olarak tepkimizi göstermeye çalıştık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap