SON DAKİKA



Haber > Spor > Danny koptu geliyor!

Danny koptu geliyor!

30 Mayıs 2015 Cumartesi - 08:08




rabzonspor, Portekizli yıldızın isini bitiriyor. Zenit ile sözleşme uzatmayan ve ayrılacağını açıklayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için bordo-mav





Trabzonspor'da transfer çalışmları hız kesmiyor. Zenit'teki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Danny, 7 sezondur formasını giydiği Rusya Ligi şampiyonundan ayrılacağını duyurdu. Portekizli orta saha oyuncusu, "Ne yazık ki, sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varamadık. Kulübe ve taraftarlara 7 yıl için teşekkür ederim, fantastik yıllardı" ifadesini kullandı. 32 yaşındaki yıldız, "Kariyerimi başka bir ülkede, başka bir kulüpte sürdüreceğim. Nerede oynayacağımı bilmiyorum. 5 veya 6 seçenek var" dedi. Danny'nin "Önümde 5-6 seçenek var" demesine rağmen bordomavili takıma "Evet" dediği dile getiriliyor. Beşiktaş ile de adı geçen Alves'i bir an önce transfer etmeyi planlayan bordo-mavili takımın hocası Ersun Yanal'ın yönetime "Danny'yi istiyorum. Hem tecrübesi hem de kalitesiyle bize büyük katkı sağlayacaktır" dediği belirtildi. Yönetimin kısa bir süre içinde Portekizli yıldızla masaya oturmak için Rusya'ya gideceği ve resmi imzaların atılacağı dile getiriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap