SON DAKİKA



Haber > Spor > Daniele Santarelli: Melissa Vargas beni mahvetmişti

Daniele Santarelli: Melissa Vargas beni mahvetmişti

18 Ağustos 2023 Cuma - 11:54




Filenin Sultanları ile Milletler Ligi Şampiyonluğu yaşayan başantrenör Daniele santarelli, Avrupa Şampiyonası öncesi milli takımın yıldızları Eda Erdem, Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas hakkında konuştu.





A Milli Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın grup aşamasındaki ilk maçını Almanya'da İsveç ile oynayacak. Mücadele öncesinde Santrelli'nin Filenin Sultanları hakkında yaptığı yorumlar dikkat çekti.

İLK RAKİP İSVEÇ
Düsseldorf kentindeki Burg-Warchter Castello Salonu'nda yapılacak karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yer aldığı C Grubu maçlarına Almanya ev sahipliği yapacak.

EBRAR'IN KOÇU OLMAK ÇOK EĞLENCELİ

İtalyan başantrenör, Ebrar Karakurt hakkında şunları söyledi: Ebrar hakkında çok şey duydum ve onunla çalışmayı merak ediyordum. Enerji dolu. Brezilya karşısında bize neler yapabileceğini gösterdi. Bu milli takım için zaten çok şey yaptı ama daha genç ve hala daha fazlasını gösterebilir. Onun koçu olmak çok eğlenceli.

EDA GİBİSİNİ GÖRMEDİM

Kaptan Eda Erdem için ise Santarelli; “Eda harika bir kaptan. Bu takımın lideri o. Onun gibi takımına liderlik eden bir orta oyuncu hiç görmedim. Onu hep çok beğenmişimdir. Harika bir insan ve harika bir oyuncu. Onu geçmişte her gördüğümde her izlediğimde hep en iyi ortalardan biri olduğunu düşünürdüm."

KARİYERİNİ NOKTALAMADIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM

"Onunla çalışmayı hep istemiştim. Kariyerini noktalamadığı için çok mutluyum çünkü bence hala formda olduğunu ve bu takıma liderlik yapabileceğini göstermeye devam edebilir. Onun gibi bir oyuncuya koçluk yaptığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı 


MELISSA VARGAS BENİ MAHVETMİŞTİ

Kulüp sezonunda Imoco'nun başındayken CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe Opet ile karşılaşmasına değinen Santarelli, "Onunla ilk kez Fener'in çaprazıyken kulüp sezonunda karşılaşmıştım, bu sezon değil önceki sezonlardan. Bu sezondan da onu çok iyi hatırlıyorum çünkü Imoco Conegliano'da beni mahvetmişti. Her zaman en iyi çaprazlardan biri olduğunu düşünmüşümdür.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap