SON DAKİKA



Haber > Spor > Dallas’ın Castillo şartları

Dallas’ın Castillo şartları

30 Haziran 2016 Perşembe - 18:02




Amerikan ekibi, Fabian Castillo’yu ısrarla kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor’dan 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedelini peşin istedi, oyuncunun b





Trabzonspor'un Fabián Castillo için kulübü Dallas ile yaptığı pazarlıklarındetayları gün yüzüne çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği 24 yaşındakifutbolcu için Amerikanekibi Bordo-Mavililer’e taleplerini iletti. Buna göre Dallas kulübünün Fabian Castillo için Trabzonspor’dan peşin olarak 2 milyon 750 bin Euro talep ettiği öğrenildi. Karadeniz ekibi  kurmaylarının bu bedeli kabul ettiği ancak 4 taksitle bunu ödeyebileceğini Dallas yetkililerine ilettiğibildirildi. Dallas kulübünün ayrıca Trabzonspor ile Fabian Castillo transferinde el sıkışması durumunda oyuncunun bir sonraki satışından da yüzde 15 pay talep ettiği seslendirildi. Trabzonspor yönetiminin buna ‘evet’ dediği, Dallas kulübü ile görüşmelerin son aşamaya geldiği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap