SON DAKİKA



Haber > Spor > Daha güzel şeyler olacak

Daha güzel şeyler olacak

21 Kasım 2015 Cumartesi - 19:34




PTT 1. Lig'in 12. haftasında Giresunspor, kendi sahasında Karşıyaka’yı 3-1 mağlup etti. Galibiyet sonrası konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan S





Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den açıklamalar... Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, daha güzel hedeflere koşacaklarını belirterek, "Son iki haftada kazandığımız galibiyetlerden sonra bu maçı galibiyetle kapatırsak daha güzel hedefler peşinde koşacağımızı hafta başında söylemiştik. Oyuncularımızla çok iyi hazırlandık. Özellikle milli maç arasında çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Maça iyi başladık, iyi de götürüyorduk ama anlık hatamızdan dolayı gol yedik. Oyuncularımız inanılmaz mücadele etti ve devre arasında aramızda da konuştuk bu maçı çevirememe durumu olsa da oyuncularımızı bu mücadelelerinden dolayı tebrik edecektim. Son üç maçtır inanılmaz özveri ile mücadele ediyorlar. Anlık hatalarımızı düzelttikten sonra daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum. 3 puan camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap