SON DAKİKA



Haber > Spor > Cuper'den Spor Toto Kupası'na Eleştiri

Cuper'den Spor Toto Kupası'na Eleştiri

02 Mayıs 2012 Çarşamba - 15:57




Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Spor Toto Kupası’nın belirsizlikler taşıdığını belirterek, bir an önce ödülün açıklanması gerektiğini söyledi.





Orduspor, Spor Toto Kupası’nda perşembe günü sahasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri’nde başlayan ve teknik direktör Hector Cuper’in nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve kondisyon çalışmasının ağırlıklı olarak yapıldığı antrenman karşılıklı pas ve ayak tenisi çalışması ile son buldu. CUPER’DEN TEPKİ Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenmanda yaptığı açıklamada, Spor Toto Kupası karşılaşmalarının belirsizlikler taşıdığını söyledi. Cuper, “Bizler iyi profesyonelleriz. Her gün burada antrenman yapıyoruz. Önümüzdeki Ankaragücü karşılaşmasına kazanmak için çıkacağız. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Zaten grupta birinciyiz. Bu şekilde de devam edersek lider olup finale çıkacağız. Final oynamak her zaman iyidir. Tabii bu işin ucunda ödül varsa çok daha iyi olur. Finale çıkıp, finalde de kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman maçları kazanmak ve 3 puan almak iyidir. Ama oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum. Belki final oynayıp turnuvayı kazanacağız. Fakat ödül hala belirlenmedi. Ne kazanacağımızı hala bilmiyoruz. Bence bunun bir an önce açıklığa kavuşması lazım. Ayrıca oyuncularıma çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü amacı belirsiz maçları oynuyoruz. Bu maçlarda sakatlıklarda yaşıyoruz. Mesela son maçta Selçuk sakatlandı ve bir süre takımımızdan ayrı kalacak. Burada oyuncularım inanılmaz özveride bulunuyor ve çok çalışıyorlar. Bundan dolayı da oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap