SON DAKİKA



Haber > Spor > Cristiano Ronaldo'nun transfer iddiası gündemi salladı

Cristiano Ronaldo'nun transfer iddiası gündemi salladı

30 Ocak 2022 Pazar - 19:12




12 yıl sonra Manchester United'a geri dönen fakat takımın kötü performansı sebebiyle ayrılmayı düşünen Ronaldo ile ilgili transfer iddiaları gündeme bomba gibi düştü.





Dünya futbol tarihinin en büyük efsanelerinden Cristiano Ronaldo için İspanyol basınında yer alan bir haber futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

37 yaşındaki Portekizli süper yıldız için 9 sene formasını giydiği Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'nın transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek ve şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Barcelona'nın takıma liderlik edecek bir futbolcu aradığı ve bu ismin Cristiano Ronaldo olduğu bilgisine yer verildi.

9 yıl formasını giydiği Real Madrid ile Barcelona ağlarına 18 gol gönderen ve spor tarihinin en büyük rekabetlerinden birini yaşadığı Lionel Messi ile birlikte futbolseverlere muhteşem anlar yaşatan Portekizli'nin , bu konuda henüz kararını vermediği ve sezon sonunda gelen diğer tekliflerle birlikte bir değerlendirme yapacağı aktarıldı.

Portekizli süper yıldız Real Madrid formasıyla 4 Ballon d'Or ödülü kazanırken , 4 kez Şampiyonlar Ligi , 2 kez de La Liga şampiyonluğu sevinci yaşamış ve El Clasico'larda Barcelona ağlarına 18 gol göndermişti.


Ronaldo'nun bu sene Manchester United formasıyla 23 maçta 14 gol ve 3 asisti bulunuyor.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap