SON DAKİKA



Haber > Spor > Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e dönmek istiyor

Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e dönmek istiyor

24 Mart 2021 Çarşamba - 19:08




İtalyan devi Juventus ile olan macerası istediği şekilde gitmeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun olası bir teklifle eski takımı Real Madrid'e dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.





İtalyan devi Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo için Real Madrid defteri kapanmış değil. Marca'nın iddiasına göre Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid'den gelecek bir teklif için Juventus'tan ayrılmaya hazır. 

2009'da Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Cristiano Ronaldo, büyük başarılar elde ettiği Madrid ekibinden 2018'de 117 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olmuştu. Bu transfer sonrası hem Cristiano Ronaldo hem de Real Madrid çok iyi dönemler geçirmedi. Kaptan Sergio Ramos da bu konuya ilişkin, "Dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğu için gitmesine izin vermezdim. Cristiano kaybetti, Real Madrid kaybetti. Bizim kazanmamızı sağlayan bir oyuncuydu" ifadelerini kullanmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap