SON DAKİKA



Haber > Spor > Cristiano Ronaldo’nun rakibine yaptığı sıra dışı faul gündem oldu

Cristiano Ronaldo’nun rakibine yaptığı sıra dışı faul gündem oldu

19 Nisan 2023 Çarşamba - 14:01




Suudi Arabistan Ligi'nde El Hilal'e konuk olan Ronaldo'nun takımı Al-Nassr, karşılaşmada 1-0 mağlup durumdayken, Ronaldo'nun rakibine yaptığı sert faul gündeme oturdu.





Suudi Arabistan Ligi’nde El Hilal ekibi ile Ronaldo’nun takımı Al-Nassr karşı karşıya geldi. Deplasmanda 2-0 mağlup olan Al-Nassr’da Portekizli yıldızın rakibine yaptığı faul gündem oldu.

Al-Nassr formasıyla 2 haftadır gol bulamayan Portekizli yıldızın, mücadelenin 56. dakikasında rakibine yaptığı sert faul gündeme oturdu. Yıldız futbolcu, çıktığı hava topu mücadelesinde rakibinin boğazından tutarak yere düşürdü.

KIRMIZI KART İTİRAZLARI OLDU

Ronaldo’nun bu hareketini izleyenler ”smackdown” benzetmesi yaptı. Pozisyonun ardından maçın hakemi, Ronaldo’ya sarı kart gösterirken, rakip takım kırmızı kart için yoğun itirazda bulundu.

Suudi Arabistan Pro Ligi 23. hafta maçında Al Nassr ile Al Fayha, berabere kalmıştı. Ronaldo’nun yine gol katkısı yapamadığı maçın sonunda rakip futbolcu ve kulübeyle tartışması dikkatleri çekmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap