SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanaklar Sabırsızlanıyor

Çotanaklar Sabırsızlanıyor

31 Ağustos 2012 Cuma - 10:13




Giresunspor'un geçen sezonki kadrosundan kalan iki oyuncusu Cihan Gökal ve Kıvanç Dağ, ligin başlamasını iple çektiklerini ifade ettiler.





8-9 Eylül tarihlerinde başlayacak Spor Toto 2. Lig öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Giresunspor’da, Cihan Gökal ve Kıvanç Dağ, takımda her şeyin yolunda gittiğini söylediler. Ligin ilk haftasında Tarsus İdmanyurdu’nu sahalarında konuk edeceklerini belirten Cihan Gökal, “Önümüzde yapacağımız hazırlık maçları var. Bu maçları ciddiye alıyoruz. Lig öncesi son provalarımızı yapıyoruz. Hocamızın verdiği direktifleri harfiyen sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Pazar günü sahamızda Ofspor’la özel bir maç yapacağız. Bu maçla birlikte taraftarlarımızla üç aylık ayrılıktan sonra buluşacağız. İnşallah başarılı ve hayırlı bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı. Kıvanç Dağ ise, “Geçen seneki kadrodan ayrılanlar oldu. Ben hiç gitmeyi aklımın ucundan geçirmedim. Giresunspor’da çok iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Lige çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını yeni sezonda alacağız. Hepimiz hırslıyız” dedi. Geçen sezon forma şansı bulamayan Kıvanç, bu sezonun kendisi açısından çok farklı geçeceğini ifade ederek, şans verilmesi halinde kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap